MINI 2

MINI 2

 

Hordozhatóság

A mindössze 8,7 kg súlyú Mini 2 kompaktsága teszi igazán különlegessé. A beépített kerekei lehetővé teszik a könnyű hordohatóságot. A pótkerekek lehetővé teszik, hogy a roller függőlegesen is megálljon.Ez a modell kiválóan alkalmas arra, hogy a diákok körbejárják az egyetemeket, vagy csak a városban közlekedjenek. A Mini 2 nagyon kevés helyet foglal el, tökéletes közlekedési eszközöd, hiszen magaddal viheted kávézókba, a közértbe, és akár osztályterembe is parkolhat.

 

Biztonság

A legújabb Mini 2, 15cm átmérőjű pneumatikus első és tömör hátsókerekekkel rendelkezik, továbbá beépített hátfő rázkódáscsillapítóval rendelkzik, amelyek megfelően csillapítják az úthibák zökkenőit, ami elengedhetetlen a biztonságos és kényelmes utazáshoz. A Mini 2 két fékkel rendelkezik, az elektromos elsőfék és a hátsó sárvédőfék gondoskodik a biztonságos megállásról.

 

Extrák

A Mini 2 kormányán található egy beépített USB töltő. A kormány magasságát a könyedén állíthatod be a kívánt magasságba. Ezt a roller típus használhatod energia takarékos vagy teljesítmény üzemmódban.