QUICK 3 Super

QUICK 3 Super

A QUICK 3 Super szélesített, csúszásmentes állófelülette stabil pozíciót biztosít utasának. Széles kerekeinek köszönhetően kevésbé veszi fel az úthibákat és puhább talajon is stabilan halad. 400w-os motorral rendelkezik, ezért ez a típusú rollerünk erősebben és a maximum 120kg-os utasát akár 30km/h sebességgel szállítja.

 

A QUICK 3 Super egy 48V-os Lithium akkumulátorral rendelkezik ami egy feltöltéssel akár 45km megtételére is képes.

Ingyenesen belföldi házhozszállítás! Hazai márkaszervíz és teljeskörű garancia!

Bruttó ár:  395 000Ft

 

Kiknek ajálnjuk?

Városban dolgozóknak

Azok, akik a városban dolgoznak, ismerik a városi közlekedés és parkolás helyzetét. Ezzel a rollerel percek alatt ott lehetsz bárhol és garantáltan nem kell parkolóhelyet keresned.

Diákoknak
A QUICK3 Super-rel a tökéletes városi közlekedési lehetőség, akár 40km-es hatótávolságra, így az akár messzebbről ingázó fiatalok is könnyedén eljuthatnak a célállomásaikra, a megérkezéskor pedig könnyedén összehajtva beltéri, kis helyet igénylő tárolásra másodpercek alatt alkalmassá tehetik a roller.

A hajózás szerelmeseinek
A QUICK 3 super tökéletes választás azoknak, akik egy kompakt rollert keresnek a hajó fedélzetére. Könnyedén összecsukható és tárolható a fedélzeten, a kikötőben tökéletes közlekedési eszköz és akár 120kg-ig is terhelhető.

A vonattal közlekedőknek
A QUICK 3 super tökéletes megoldás az utolsó kilóméterekre -  könnyedén felvihető a vonatra, tömegközlekedési eszközre. Könnyedén elfér az ülés alatt és az utazás végén egyszerűen kinyitod és suhansz tovább.

Műszaki adatok és tulajdonságok

 

- LG lithium ion akkumlátor 48V, 13 amper óra

- Egy feltöltéssel megtehető távolság: 45 km*

- Maximális sebesség: 30km/h

- 17.2 kg önsúly

- 400w-os, nem szénkefés motor

- Teljes töltési idő: 5-7 óra

- Állítható teleszkópos kormányrúd magasság 115cm és 62 cm között

- Első V-fék és hátsó tárcsfék

- Pneumatikus gumiabroncsok

- Méretek nyitott állapotban 115cm x 108cm x 47cm

- Méretek összehajtott állapotban 108cm x 37cm x 25cm

- Maximális teherbírás: 120 kg

- Szélesített alumíniumváz

- Tempomat, automata sötétségérzékelős LCD lámpa.

- Első, hátsó féklámpák

 

* A maximális hatótávolságot 80kg-os utassal teszteltük, 27C fokos külső hőmérsékleten és sík területen, első sebességfokozatban. 

Az OX a legerősebb roller amit eddig kipróbáltam

Az INOKIM OX gyors, erős és biztonságos. Budán használom és gond nélkül visz fel a Normafára. Mindenkinek csak ajánlani tudom,...

R. Márk

5.0
2019-02-06T08:10:02+00:00

R. Márk

Az INOKIM OX gyors, erős és biztonságos. Budán használom és gond nélkül visz fel a Normafára. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki emelkedőn akar rollert használni. Az OX tényleg felmegy a hegyre is!

Már alig használom a kocsimat a városban.

Ingatlanokkal foglalkozom, ezért sokat kell mozognom a belvárosban. Rengeteg időt spórolok meg azzal hogy elektromos rollert használok. Nekem ez a...

V. Noémi

5.0
2019-02-06T08:11:15+00:00

V. Noémi

Ingatlanokkal foglalkozom, ezért sokat kell mozognom a belvárosban. Rengeteg időt spórolok meg azzal hogy elektromos rollert használok. Nekem ez a tökéletes közlekedési eszköz a városban! Imádom, a LIGHT 2 super egy tökéltes választás volt! Könnyű és gyors!

Egyszerűen jól néz ki!

Végre egy roller, amit eltudok vinni magammal ha vásárolni megyek, vagy egy megbeszélésre. Igazából az életem része lett. Imádom!

HS Cintia

5.0
2019-02-27T06:35:32+00:00

HS Cintia

Végre egy roller, amit eltudok vinni magammal ha vásárolni megyek, vagy egy megbeszélésre. Igazából az életem része lett. Imádom!
5
3

Próba útra fel!

 

Tudni szeretnéd, hogy a QUICK 3 super a megfelelő roller számodra?

Ezt nagyon egyszerűen kideríthetjük!

Gyere el hozzánk egy próbakörre.

Várunk szeretettel az V. Aulich utcában!