GY.I.K.

GY.I.K.

Üzletünkből minden modell elvihető egy próbakörre a környéken, személyi okmány letétbe helyezése után.

Mini2: Max. 75 kg terhelésig. Hölgyeknek, 10-12 éves kortól gyerekeknek, vagy üzemi területen, gyárban dolgozóknak, a gyors és rövid utakra, sík terepen való közlekedésre, autóval vagy tömegközlekedéssel kombinálva ideálisan alkalmazható.

Light2: Max. 100 kg terhelésig. Bármely korosztálynak átlagos testalkattal, a mindennapos városi közlekedésre, autóval kombinálva, akár nyaraláshoz városnézésre is ajánljuk.

Quick3: Max. 120 kg terhelésig. Az átlagnál magasabb, teltebb, vagy nagyobb lábmérettel rendelkezőknek ajánljuk a kényelmes, nagy állófelülete és teherbírása miatt, esetleg kisebb gyermek szállítására. (Előtte tájékozódj ennek jogi és biztonsági lehetőségéről!)

OX/OXO: Max. 120 kg terhelésig. Túrázóknak, földutakra, dombokra, hosszabb távokra (akár 70-100 km) egész napos intenzív használatra javasoljuk.

Az INOKIM több, mint 10 év rollertervezési, -építési és -forgalmazási tapasztalattal, valamint számos szabadalommal és magas rangú tervezési- és designe díjakkal az iparág vitathatatlan útörője és mércéje. Rollereinket kizárólag kiváló minőségű alapanyagokból, a piac egyik legjobb akkumulátoraival terveztük meg - több színben is - úgy, hogy rollertulajdonosaink a lehető legnagyobb vezetési és utazási élményben részesüljenek minden megtett kilométer során. Ezen felül világszerte számos helyen megtalálható márkaszervízeink teljes alkatrészkeszlettel és rendkívül gyors kiszolgálással várják az INOKIM tulajdonosokat. Az INOKIM nagy hangsúlyt fektet az felhasználóbarát kiszolgálásra, az ügyféltájékoztatásra és a teljes körű szervízre is.

Az INOKIM csak a legjobb alapanyagokat használja rollerei gyártásához, melyeket folyamatos javítások és fejlesztések során tökéletesít felhasználói számára. A magas minőségű LG akkumulátor már önmagában nagy árkülönbséget jelent az olcsóbb versenytársakhoz képest. Emelett felhasználóbarát profilunk és a világszerte elterjedt, teljeskörű alkatrészkészlettel rendelkező márkaszervízeink a biztosíték, hogy rollertulajdonosaink még sokáig élvezhetik a megtett kilométereket.

Jelenleg már előkészületben van a hazai jogszabályok és a KRESZ kiegészítése az elektromos rollerekre vonatkozóan. (Videó link) Jelenleg a legoptimálisabb a bicikliutak választása, kisebb alsóbbrendű utcák jobb oldalán, vagy a járdán a megfelelő sebeség megválasztásával (kb 8-10 km/h) és a gyalogosokra kiemelten figyelve. A közutak jobb oldalán való használatnál figyelembe kell venni, hogy a roller a KRESZ szerint még nem minősül járműnek, illetve biztosítást se lehet még kötni rá, ezért rendőri intézkedés esetén legyen tisztában az aktuális szabályozásokkal, rendeletekel. Mindig tájékozódjon az adott ország, város jogszabályairól és biztonsági előirásairól és gondoskodjon azok betartásáról. Tilos a rollert rossz időjárási viszonyok esetén használni.

A KRESZ nem írja elő városban biciklire sem, csak javasolja. Mi itt az INOKIM-nál úgy gondoljuk, hogy A BIZTONSÁG AZ ELSŐ! Mivel elég gyorsak is a rollereink, ezért külön ajánljuk a sisak viselését és a fényszórók állandó használatát!

Üzletünkben készpénzzel és bankkártyával, weboldalunkon keresztül Barion segítségével, illetve e-mailben díjbekérő számla alapján átutalással is lehet fizetni. Részletfizetésre nincs lehetőség.

Igen, weboldalunkról vagy e-mailben is tudsz rendelni, a csomagot DPD futárszolgálattal szállítjuk házhoz.

Üzletünkben személyesen, vagy belföldön díjmentes szállítással, DPD futárszolgálattal juttatjuk el rollereinket a megadott címre.

A nálunk vásárolt INOKIM rollerekre 12 hónap teljeskörű garanciát vállalunk!

Bármilyen meghibásodás esetén INOKIM márkaszervízünk készen áll hogy a lehető leggyorsabban megjavítsuk a rollered. Márkaszervízünkben a legtöbb alkatrész azonnal elérhető, amit pár napon belül kicserélünk neked.

1055, Budapest, Aulich utca 5.
inokimhungary@gmail.com

NEM, csak cseppálló. A rollereinknek nincs IP besorolása, ezért nem tekinthetőek vízállónak. Ha mégis elkapná az eső, érdemes mielőbb száraz helyre vinni a rollert és kivülről alaposan áttörölgetni egy száraz ruhával.

Mini2: 10,5 kg.  Light2: 13,5 kg.  Quick3: 17,5 kg.  OX: 27 kg.  OXO: 33 kg.

Tapasztalat: Egy átlagos felhasználó a mindenapi használat során nem gyakran emeli fel a rollert: általában tolják, amikor nem rajta utaznak, legfeljebb vonatra fel/le, otthon vagy munkahelyen amennyiben nincs lift, esetleg autóba be/kipakolás során.

Végsebességek: MINI2: 25 km/h.  Light2: 35 km/h.  Quick3: 30 km/h.  OX: 49 km/h.  OXO: 65 km/h.

Mini2: 23-28 km. Light2: 27-40 km. Quick3: 35-45 km. OX/OXO: 50-70-100 km (Az adatokat nagyban befolyásolja a vezető súlya, a terepviszonyok: sík útviszonyok, emelkedő, szembe szél, hőmérséklet és a guminyomás is.)

A piacon lévő egyik legjobb minőségü LG akkumulátorok vannak a rollereinkben. Az LG 3 év igazolást ad arra, hogy drasztikus teljesítményromlás nem következik be. (Természetesen minden Li-ion akkumulátornak természeténél fogva van időarányos teljesítményromlása a rendeltetésszerű használat mellett is.)

Minden indulás előtt ellenőrizze a kerekeket, a gumik nyomását, a zárómechanizmus feszességét és a fékeket! Havonta (használattól függően) ellenőrizze a csavarokat, a műanyag elemeket, az esetleges sérüléseket. Ha rendelleneséget tapasztal vagy nem tudja szakszerűen átnézni, kérjük hozza be szervízünkbe rollerét egy átvizsgálásra.

Érdemes a roller akkumulátorát mindiíg 50% felett feltöltve tartani. Az akkumulátort nem ajánlott lemerülve tárolni hosszabb ideig! A használat után a töltés megkezdése előtt mindenképpen várj legalább 10 percet. Mindig a rollerbe csatlakoztassa először a töltőfejet és csak ezután dugja a dugvillát a hálozatba. Így elkerülhető egy esetleges akkumulátor zárlat. Amint feltöltött az akkumulátor (zöld visszajelző ledfény a töltőn) a lehető leghamarabb csatlakoztassa le a töltőt a rolleről. Semmiképp se hagyja napokig a töltőn a rollert!

Típusonként eltér és a töltöttségi szinttől is függ. Mini2: 2-4 óra. Light2: 3-6 óra. Quick3: 4-7 óra. OX/OXO: 6-8-11 óra. Lehet rövid szakaszonként is tölteni a rollert - akár csak 2 órát is - majd később folytatni a töltést. TIPP: Érdemes a rollert minden este töltőre rakni (mint egy mobiltelefont) és reggelre feltöltve újra útra készen vár.

Otthoni normál hálózati dugaljból (220V) kevesebb, mint 1 KWh áramot vesz fel a töltés során, amely átlag ára hazánkban jelenleg kb. 25Ft.

A rollereket hosszabb időn (1 hónap) túl teljesen feltöltve, szobahőmérsékleten, száraz helyen kell tárolni. Az akkumulátor élettartamának megőrzése érdekében a rollert két havonta újra teljesen fel kell tölteni.