INOKIM Magyarország

Immár itthon is egyre gyakrabban találkozunk olyanokkal – legyenek ezek gyerekek vagy felnőttek egyaránt –, akik elektromos rollert használnak a mindennapi közlekedésükhöz. Az eszköz egyre növekvő népszerűsége egyáltalán nem meglepő, számtalan előnyös tulajdonsága révén a városlakók egyik legjobb döntése ez.

Miért érdemes elektromos rollerre váltani?

  1. Mert egy olyan teljesértékű járműről van szó, amely gyors, akár bicikli sebességű haladást biztosít. Elektromos rollerrel könnyen juthatunk el tehát egyik pontból a másikba, mégis jóval kisebb energia- és erőforrásigényű, mint az autó.
  2. Környezetkímélő, teljes mértékben elektromos.
  3. Megspóroljuk vele a bosszantóan sok parkolással eltöltött időt.
  4. Helytakarékos: néhány verziója még akár össze is csukható!
  5. A tömegközlekedés is kiváltható vele, pár hónap után akár az arra költött pénz árát is behozhatja.
  6. Terméktől függően egészen nagy távolságok megtételére is képes városon belül, töltés nélkül.
  7. Nagyon széles választékban érhetők el, mindenki megtalálhatja a pénztárcájának legmegfelelőbb darabot.
  8. Ez egy buli is! Közben kicsit mindenki gyereknek érezheti magát és megtapasztalhatja az utazás szabadságát.

Milyen általánosságokat érdemes szem előtt tartani a vásárláskor?

Méret: fontos, hogy a roller kormánya megfelelő mértékben legyen állítható. Különösen magasabb embereknél fontos, hogy kellőképp felhúzható legyen. A kormányon túl fontos, hogy a fellépőjén kényelmesen meg tudjunk állni, tehát az legyen kellően széles és hosszú.

Összecsukhatóság: mivel sokan a rollert egy köztes eszköznek használják – gyakran kell vele lépcsőzni, metrózni, vonatra szállni – és nincs mindig lehetőség A-ból B-be eljutva folyamatosan használni, ezért fontos szempont lehet ez a vásárlás során.

Súly: Mivel sokszor kell kézbe vennünk, ezért a roller súlya egy igazán fontos kérdés, hisz nem mindegy milyen terhet kell nap mint nap cipelnünk. E mellett persze saját súlyunkkal is érdemes kalkulálni, a rollerek terhelhetősége ilyen szempontból eltérő.

Hatótáv: hobbicélra vásárolt roller esetén ez egy kevésbé fontos szempont, gyakorlatilag nincs nagyon jelentősége. Ám ha iskolába vagy munkába járáshoz keresünk eszközt, érdemes egy kb 25-30 km körüli hatótávú rollerrel kalkulálni. Így biztosan célba érünk és tölteni sem kell túl gyakran.

Motor: egy kb. 250-300W motor már jól teljesít a változatos, városi terepen. A motorteljesítmény lényege itt most nem a végsebesség, hanem a változatosabb terepviszonyokkal való megfelelő megbirkózás.

Töltési idő: a töltési idő akkor lényeges, ha olyan modellt vásárolunk meg, amely rövid hatótávolsággal rendelkezik és így ezáltal egyetlen töltéssel kisebb távolságot tudunk megtenni. Mivel ebben az esetben gyakrabban kell áramforráshoz csatlakoztatnunk az eszközt és modelltől függően eltérő időre, így ezzel a tényezővel is kalkulálni kell bizonyos esetekben.

Szóval milyen elektromos rollert vegyek? Tényleg megéri beruházni rá? Vajon melyik modellt érdemes választani, melyik a legjobb elektromos roller? Nyilván ahány ember, annyi vágy, így az alábbi listánk remélhetőleg minden igényt kielégít, sok kérdésre választ ad és mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbb modellt.

INOKIM MINI 2

Max. sebesség: 25 km/h

Hatótáv: 23-28 km

Max. teherbírás: 75 kg

Motor: 250 W

Feltöltés: 3.5 óra

Súly: 8.7 kg

Akkumulátor: 36V 7.8 Ah

Méret összecsukva: 87 *38.4 *30 cm

Méret kinyitva: 91 *38.4 *113 cm

A Mini 2 az INOKIM Mini sorozatának legújabb darabja, egyben a legkönnyebb és a legkisebb is. Azoknak, akiknek fontos a könnyű hordozhatóság, nem kérdés, hogy a MINI 2 a legjobb választás.

Egy pillekönnyű darab

A Mini 2 elektromos roller nem éri el a 10 kg-ot, mindössze 8.7 kg a súlya, így hölgyeknek, gyerekeknek is jó szívvel ajánlott. Pótkerekekkel felszerelt, mely tulajdonsága révén akár függőlegesen is képes megállni. Igazi városi darab, letisztult és modern designnal az urbánus életet élőknek, legyen szó diákokról vagy irodistákról! Mivel nagyon kis helyigényű, ezért bátran ajánljuk azoknak, akik sok helyen megfordulnak: könnyedén elfér az iroda sarkában, a kávézóban vagy akár a tanterem végében is.

Biztonság mindenek felett

A legújabb Mini2 15cm átmérőjű pneumatikus első és tömör hátsó kerekekkel rendelkezik, továbbá beépített rázkódáscsillapítóval, amelyek megfelelően csillapítják az úthibák kellemetlen zökkenőit, így az utazásunk biztonságos és kényelmes minden körülmények között. A Mini 2 két fékkel rendelkezik, az elektromos első fék és a hátsó sárvédőfék gondoskodik a biztonságos megállásról.

Extrák a maximális élményért

A kormányban található beépített USB töltő révén immár nem kell a lemerülő mobilod miatt aggódnod: utazás közben is kraftot adhatsz neki. Továbbá a kormány magassága egyszerűen állítható, egyénre szabva. A roller kétféle üzemmódban is használható, energiatakarékos vagy teljesítmény módban, attól függően, hogy hogyan állsz töltöttséggel vagy milyen terepen használod.

INOKIM LIGHT 2 SUPER

Max. sebesség: 35 km/h

Hatótáv: 30 km

Max. teherbírás: 100 kg

Motor: 300 W

Feltöltés: 3- 4 óra

Súly: 13.7 kg

Akkumulátor: 36V 10.4 Ah

Méret összecsukva: 96 * 37 *18 cm

Méret kinyitva: 106 *110 *47 cm

Élmény mindenkinek

Az INOKIM Light 2 Super 2 darabja mindenkihez szól: parkolási nehézségekkel küzdő, városba bejáró dolgozóknak, akik megspórolnák a parkolással töltött bosszantó perceket, diákoknak, akik egyszerű megoldást keresnek arra, hogyan közlekedhessenek az iskola, az otthonuk és az általuk látogatott további helyek közt, a nagyvárosban élőknek, akik a elfelejtenék a drága fenntartási költségeket és élményt szeretnének az utazásból és persze a vonattal közlekedőknek, akiknek tökéletes kiegészítést nyújt a roller az utolsó pár kilométer megtételére. Ezt segíti súlya (mindössze 13.7 kg), könnyű összecsukhatósága, ez által könnyű tárolása, szállítása is.

Teljesen innovatív technológia

A Light Super 2 elektromos roller több nemcsak izgalmas, de nagyon hasznos funkcióval is rendelkezik. Idetartozik például a forradalmi, gyorskioldón alapuló összehajthatósági mechanika, amely révén a lehető legegyszerűbben a legkisebb méretűre csukható össze az eszköz.
További kényelmi funkciót jelent az LCD kijelző, amelyen az utazási sebesség, a megtett távolság, a töltöttségi szint, a sebesség mód, sőt még a tempomat funkció is nyomonkövethető. A funkciók sorát a hátsó beépített világítás és a praktikus kitámasztó bővíti.

A biztonság mindenek felett

Az utazás során 8,5 hüvelykes, pneumatikus gumikerekek biztosítják a rázkódásmentes utazást. A megállás az első és hátsó dobfékrendszerének köszönhetően teljesen biztonságos. Az éjszakai közlekedést pedig a beépített első és hátsó LED lámpák és féklámpák segítik.

Egy design, ami mindig feldob

Ez a formatervezett darab már önmagában is egy élmény, azonban ha extra megjelenésre vágysz, akár több szín közül is választhatsz! Légy merész és merj színeset álmodni!

INOKIM QUICK 4 HERO és QUICK 4 SUPER

Max. sebesség: 40 km/h

Hatótáv: 40 – 50 km (HERO) 55 – 70 km (SUPER)

Max. teherbírás: 120 kg

Motor: 600 W

Feltöltés: 7 óra

Súly: 21.5 kg

Akkumulátor: 52V 13 Ah (HERO) 52V 16 Ah (SUPER)

Méret összecsukva: 55 * 110 *25 cm

Méret kinyitva: 113 *120*57 cm

Egy eszköz, amelyben minden jót ötvöztünk

A legjobb fékek, a leggyorsabb töltés, az egyik legerősebb motor, szuper könnyű összehajthatóság = csúcs utazási élmény. Aktuális kedvenc szériánkban bizony minden benne van!

Megújult kijelző

A sokkal nagyobb és sokkal részletesebb adatokat közlő kijelzővel az utazásod több, mint eljutni A-ból B-be. Az akkumulátor töltöttségén túl számos utazási paramétert is nyomon követhetsz, például az átlagsebességed, ráadásul kiváló felbontásban!

Ez a motor nem fog cserben hagyni

Az az emelkedő, ami miatt mindig más útvonalat választottál, most már nem kell, hogy fejfájást okozzon: repíts fel rá gond nélkül! A 600 W teljesítményű motor egy 120 kg-os utast is gond nélkül szállít.

A hatótáv 70 km is lehet

A Quick 4 Super verziójával már egészen nagy, közel 70 km-es távolságokat is megtehetsz, a Quick 4 Hero-val pedig közel 60 km-en belül száguldhatsz egy töltéssel. Felejtsd el a km-ek beosztását és add át magad az gondtalan utazásnak.

Minden részletében tökéletes

A kényelmet és a stabilitást előtérbe helyezve a Quick elektromos roller modellek megnövelt állófelületet kaptak a tervezés során. Másik irigyelnivaló tulajdonságuk az extra gyors összehajthatóság, mely ismérv a széria névadója – QUICK – is lett.

INOKIM OX SUPER

Max. sebesség: 46 km/h

Hatótáv: 50 – 100 km

Max. teherbírás: 120 kg

Motor: 800 W

Feltöltés: 6 – 8 óra

Súly: 28 kg

Akkumulátor: 57.6V 20.8 Ah

Méret összecsukva: 120 * 58 *58 cm

Méret kinyitva: 120 * 128 * 58 cm

A stabil társ

Továbbfejlesztett első dobfék és egy erős hátsó tárcsafék biztosítja a megállást. Ez a rendszer bizony minden körülmény között, ott és úgy fog megállni, ahogy azt te elvárod: a legnagyobb biztonsággal. A biztonságot egy másik tulajdonsága is garantálja: az első és hátsó LED fényszórók minden körülmények közt segítenek a szürkületi vagy sötétebb utakon.

Irány fel!

Ez a motor bizony kitesz magáért, minden körülmények között. A sík terepen suhan, de óriás erejét hegynek fel mutatja meg igazán. Nagy erővel és meggyőző gyorsasággal veszi be a meredekebb emelkedőket is.

Felfújható kerekek

Széles felfújható kerekei segítségével, akár off-road is megállja a helyét! Az első-hátsó felfüggesztések és a pneumatikus kerekek egy igazán fantasztikus menettulajdonságot adnak az OX-nek.

Közel 100 km hatótáv

Itt bizony már a komolyabb távok is bekalkulálhatók vagy igény szerint a kevésbé gyakori töltések: az egy töltéssel közel 100 km-nyi táv megtételére is alkalmas eszközzel a lehetőség száma végtelenné válik.

INOKIM OXO

Max. sebesség: 65 km/h

Hatótáv: 50-100 km

Max. teherbírás: 120 kg

Motor: 2×1000 W

Feltöltés: 13.5 óra

Súly: 33.5 kg

Akkumulátor: 60V 25.6Ah

Méret összecsukva: 120 * 58 *58 cm

Méret kinyitva: 120 * 128 * 58 cm

Egy vadállat az utcákon

Az OX Super felturbózott változatától bizony mindenkinek leesik az álla. Ez a bestia dupla motorral (!) megy: az első és a hátsó kerekeket egy 800W és egy 1300W motor működteti. A járgány másik erőssége a dupla, első – hátsó felfüggesztés, mely az INOKIM egyik legértékesebb szabadalma. Állítható magasságával pedig igazán személyre szabható az utazási élmény.

A design sem utolsó

Az OXO egy nem akármilyen elektromos roller, küllemét biztosan meg fogják páran csodálni, mely a laikusokon túl a szakmai zsűri szívét is megdobogtatta: a termék elnyerte a világ egyik legrangosabb design díját, a Red Dot Awardot.

Kompromisszumok nélkül

Hidraulikus dupla tárcsafékek, 110 km-es hatótáv, határozott közlekedés a meredekebb emelkedőn… jól hangzanak, igaz? A rollerek terepjárója a teljesítményével a mindenre elszánt, legmerészebb felhasználókat célozza meg, akik ezzel az eszközzel mindenre is képesek. A fantasztikus technikai adottságok mellett azért maradj mindig óvatos és vigyázz nagyon magadra!