Barion Pixel
INOKIM Magyarország

Hivatalos Márkaszerviz

 

„Ami el tud romlani, az el is romlik.” – Murphy

 

Szerencsére, ez az INOKIM elektromos rollerekre nem annyira jellemző mint más olcsóbb típusokra. Abban az esetben ha mégis elromlik, defektes lenne vagy megsérülne, itt vagyunk és a segítünk!

 

Szerintünk a Te biztonságod a legfontosabb, ezért minden nap azon dolgozunk, hogy tökéletes műszaki állapotot biztosítsunk az általunk értékesített INOKIM rollerek számára.

 

Márkaszervizünkben precíz, gyors és felkészült szakemberek segítségével a lehető leggyorsabban megoldást találunk a felmerülő problémákra és arra törekszünk, hogy rövid időn belül, újra használhasd a kedvenc rollered.

 

Bármilyen felmerülő műszaki probléma esetén, azt tanácsoljuk, hogy márkaszervizünkben javíttasd meg a rollert, hiszen így tudjuk biztosítani a garanciális feltételeket és a megbízható működést.

 

A szervizelés folyamata:

 

A probléma észlelése után a lehető leggyorsabban vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, emailben vagy személyesen.

 T: 06 70 622 85 10 – info@inokim.hu

 

Hozd be a rollert személyesen, vagy juttasd el hozzánk azt futárral.

1054 Budapest, Aulich u. 5.

Az állapotfelmérést követően megállapítjuk a hibát, összefoglaljuk neked a problémát és egy részletes szervizajánlatot készítünk neked, amit emailen juttatunk el hozzád.

 

Abban az eseten, ha a szervizelés folyamán bármilyen újabb felmerülő probléma jelentkezne, természetesen azonnal tájékoztatunk.

 

Az általunk szervízelt rollert minden esetben teszteljük és ha mindent rendben találtunk, telefonon vagy emailben értesítünk.

 

Kizárólag az általunk beépített alkatrészekre vállalunk műszaki garanciát!

 

Abban az esetben ha nem tudsz személyesen eljönni és átvenni a rollert, azt futárral is eltudjuk küldeni. Természetesen a futárköltséget neked kell ebben az esetben kifizetni.

 

Szerviz díjak:

 

Általunk értékesített INOKIM rollerek szervíz óradíja: 13.000 Ft/óra

A nem általunk értékesített INOKIM rollerek szervíz óradíja: 26.000 Ft/óra

Ingyenes állapotfelmérés, amennyiben a megállapított javítást nálunk megrendeled.

 

* A feltüntetett árak 27% áfát tartalmaznak

 

Kedves QUICK4 tulajdonosok!

 

Értesíteni szeretnénk, hogy üzletünkbe érkezett egy új, fejlesztett kiegészítő alkatrész Q4 modellekhez amit a gyártó díjmentesen biztosít számotokra.

Annyi a teendőd, hogy behozod rolleredet egy díjmentes átvizsgálásra és mi elvégezzük a szükséges javítást és az új alkatrész felszerelését.

 

Várunk szeretettel az üzletünkben.