MINI force

195 000 Ft

Már csak pár lépésre vagy az  új INOKIM rolleredtől! Kérjük válassz színt és helyezd el a Kosárban.

FehérFekete
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A Mini+ a legújabb és legkönnyebb INOKIM roller, amely kialakítása során a könnyű hordozhatóság és a biztonságos utazás volt a két legfontosabb szempont.

Hordozhatóság

A mindössze 8,5 kg súlyú Mini+ kompaktsága teszi igazán különlegessé. A beépített kerekei lehetővé teszik a könnyű hordohatóságot. A pótkerekek lehetővé teszik, hogy a roller függőlegesen is megálljon.Ez a modell kiválóan alkalmas arra, hogy a diákok körbejárják az egyetemeket, vagy csak a városban közlekedjenek. A Mini+ nagyon kevés helyet foglal el, tökéletes közlekedési eszközöd, hiszen magaddal viheted kávézókba, a közértbe, és akár osztályterembe is parkolhat.

Biztonság

Az INOKIM mini+ 15cm átmérőjű pneumatikus első és tömör hátsókerekekkel rendelkezik, amelyek megfelően csillapítják az úthibák zökkenőit, ami elengedhetetlen a biztonságos és kényelmes utazáshoz. Az INOKIM mini+ két fékkel rendelkezik, az elektromos elsőfék és a hátsó sárvédőfék gondoskodik a biztonságos megállásról.

Extrák

Az INOKIM mini+ kormányán található egy beépített USB töltő. A kormány magasságát a könyedén állíthatod be a kívánt magasságba. Ezt a roller típus használhatod energia takarékos vagy teljesítmény üzemmódban.

 

További információk

Szín

Fehér, Fekete