MINI 2 +

220.000 Ft

Max. sebesség:25 km/h
Hatótáv:23-28 km
Max. teherbírás:75 kg
Motor:250 W
Feltöltés:3.5 óra
Súly:10.5 kg
Akkumulátor:36V 7.8 Ah
Méret összecsukva:87*38.4*30 cm
Méret kinyitva:91*38.4*113 cm
Ár:220 000 Ft
FehérFehérFeketeFekete
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A Mini 2 a legújabb és legkönnyebb INOKIM roller, amely kialakítása során a könnyű hordozhatóság és a biztonságos utazás volt a két legfontosabb szempont.

Hordozhatóság

A mindössze 8,5 kg súlyú Mini 2 kompaktsága teszi igazán különlegessé. A beépített kerekei lehetővé teszik a könnyű hordohatóságot. A pótkerekek lehetővé teszik, hogy a roller függőlegesen is megálljon.Ez a modell kiválóan alkalmas arra, hogy a diákok körbejárják az egyetemeket, vagy csak a városban közlekedjenek. A Mini 2 nagyon kevés helyet foglal el, tökéletes közlekedési eszközöd, hiszen magaddal viheted kávézókba, a közértbe, és akár osztályterembe is parkolhat.

Biztonság

Az INOKIM mini 2 15cm átmérőjű pneumatikus első és tömör hátsókerekekkel rendelkezik, amelyek megfelően csillapítják az úthibák zökkenőit, ami elengedhetetlen a biztonságos és kényelmes utazáshoz. Az INOKIM mini+ két fékkel rendelkezik, az elektromos elsőfék és a hátsó sárvédőfék gondoskodik a biztonságos megállásról.

Extrák

Az INOKIM mini 2 kormányán található egy beépített USB töltő. A kormány magasságát a könyedén állíthatod be a kívánt magasságba. Ezt a roller típus használhatod energia takarékos vagy teljesítmény üzemmódban.

 

További információk

Szín

Fehér, Fekete